Под наем Къща, Johannesburg, Gauteng, Южна Африка, 18 Walton Avenue Auckland Park / Melville

Под наем - Cod. 29831

  • Типология: Къща
  • Област: 350 m²
  • Номер на стая: 10+
  • Етаж: ?

лек и слънчев дом в красива и тиха улица, с 24-часова улица сигурност.
Оригинален ферма на района, този дом има дървени подове и пресовани тавани на долния етаж, и обемист сламен покрив над горния етаж дневна, спални и санитарен възел. Къщата може да се определи като подходящ за вас, но на практика разполага с 5 спални; отвор проучване на задната градина; два кухненски области, една от които се открива към предната градина; 3 бани (едната със самостоятелна); 2 дневна / трапезария; кът входно-свършват-закуска; отделна пералня; малка вила; склад и отдалечен паркинг за 3 коли. Градината се увива около къщата с басейн, и се включва в рамките на една висока, гъста плет, който осигурява сигурност и неприкосновеност на личния живот. Цялата къща е наскоро пребоядисани, реновиран и отново сламени. Той е свързан с електричество и Egoli газ, с двете електрически и газови гейзери.
Този квартал е тихо и създаден, на улицата, обезпечен с 24-часови частни охранители. Той е в близост до всички удобства, но изолиран. Идеално място за отглеждане на деца, пише, че книгата, направи изкуство, бъркам в градината ...
Вдигнах дъщеря ми тук, и тя е с голямо нежелание съм се отдалечи. Търся отговорни, "старата школа" на хората да живеят тук; хора, готови да се грижат за дома, градината и басейна, и да живеят в мир в рамките на общността.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB